cirrozë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Shqip[redaktoni]

Cirrozë f.sh.mjek. - Rritja e tepruar e indit bashkues, e cila shkakton ngurtësimin e një organi të trupit dhe prishjen e funksioneve të tij. Cirroza e mëlçisë së zezë. Cirroza e veshkave (e mushkërive).[1]

Etimologjia[redaktoni]

Shqiptimi[redaktoni]

Sinonime[redaktoni]

Antonime[redaktoni]

Fjalë të prejardhura[redaktoni]

Në gjuhë tjera[redaktoni]

Referencat[redaktoni]

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0