botoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Shqip[redaktoni]

Botoj kal. - Shtyp për ta përhapur një libër, një gazetë, një shkrim etj.; bëj të njohur botërisht një lajm, një shkrim, një vepër etj., duke e shtypur dhe duke e vënë në qarkullim; nxjerr. Botoj një artikull (një studim, një roman, një fjalor). Botoj një gazetë (një revistë). Botoj një fotografi. Botoj një dokument.[1]

Etimologjia[redaktoni]

Shqiptimi[redaktoni]

Sinonime[redaktoni]

Antonime[redaktoni]

Fjalë të prejardhura[redaktoni]

Në gjuhë tjera[redaktoni]

Referencat[redaktoni]

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0