beniamin

Nga Wiktionary
Versioni i datës 13 shkurt 2008 21:34 nga Zeke (diskuto | kontribute) (Faqe e re: ==Shqip== '''Beniamin''' ''m.sh.libr.'' - Ai që gëzon dashurinë dhe përkrahjen e veçantë të dikujt, i përkëdheluri i dikujt. ''Është beniamin i dikujt.''<ref>Fjalori elektr...)
(ndrysh) ← Version më i vjetër | shikoni versionin e tanishëm (ndrysh) | Version më i ri → (ndrysh)
Jump to navigation Jump to search