baraspeshim

Nga Wiktionary
Versioni i datës 10 nëntor 2007 06:40 nga Zeke (diskuto | kontribute) (Faqe e re: '''Baraspeshim''' ''m.sh.'' - Veprimi dhe gjendja sipas kuptimit të foljes baraspeshoj. ''Baraspeshimi i makinave. Janë në baraspeshim.''<ref>Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0<...)
(ndrysh) ← Version më i vjetër | shikoni versionin e tanishëm (ndrysh) | Version më i ri → (ndrysh)
Jump to navigation Jump to search