Jump to content

Wiktionary:Firmosja e diskutimit

Nga Wiktionary
Ndihmë
Kërkimi
Të drejta autori
Pasqyra
Redaktimi
Artikulli
Livadhi
Fillestarëve
Antarëve
Kategorive
redaktoni kutinë

Firmosja e diskutimit është e mirë për veten dhe për përdoruesit tjerë. Kjo, arrihet duke shtypur pullen automatike për firmosje prezentuar me simbolin e firmosjes (si në figurë) ose ta nënshkruani diskutimin tuaj me ~~~~ dhe do të paraqitet emri juaj, data dhe ora; kurse me ~~~ do të paraqitet vetëm emri juaj.

Kujdes: Nënshkrimi juaj është rreptësisht i ndaluar brenda redaktimit. Këtë duhet ta bëni vetëm gjatë diskutimeve.