Wiktionary:Administrues/Votime

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Kandidatura për Burokrat[redaktoni]

Puntori[redaktoni]

Pasi une Zeke terheqem nga kandidatura, dhe WikiFjalori akoma ka nevoje per nje burokrat une propozoj perdoruesin Puntori per burokrat --Zeke 10 Qershor 2008 14:03 (UTC)

Votimi[redaktoni]

  • Symbol support vote.svg PËR --Zeke 10 Qershor 2008 14:03 (UTC)
  • Symbol support vote.svg PËR --Cradel 10 Qershor 2008 15:55 (UTC)
  • Symbol support vote.svg PËR --Eagleal 11 Qershor 2008 10:19 (UTC)
  • Symbol support vote.svg PËR --Kosova.X 11 Qershor 2008 10:59 (UTC)
  • Symbol support vote.svg PËR --Piolinfax 11 Qershor 2008 17:17 (UTC)

I have just made the request I have no time to lose trying to find the proper place for the request, so if you know the proper place to leave it, please do it there. Tungjatjeta. --Piolinfax 25 Qershor 2008 17:26 (UTC)
I see Puntori was already made a bureaucrat long before my request. I am placing his name under Lista e burokratëve below. --Piolinfax 4 Korrik 2008 11:47 (UTC)