çfarë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

Shqip[redaktoni]

Fjali[redaktoni]

pyetës[redaktoni]

Shqipëria është një vend me shtrirje gjeografike përgjatë detit Adriatik dhe atij Jonian. Zonat bregdetare janë zonat më të favorshme për prodhimin agrikultural, më një tokë shumë pjellore dhe me rrugë të aksesueshme. Pervecse një vije bregdetare të gjatë, Shqipëria është e njohur për një reliev të lartë i cili shtrihet gjatë gjithë territorit (Bernet & Kazazi, 2011

Përemër lidhor[redaktoni]

Përdoret për të lidhur një fjali të varur kundrinore ose kryefjalore dhe ka kuptimin: ai (ajo, ata, ato) që; gjithçka që. Nuk e di çfarë kërkonte. Ha çfarë të duash. Çfarë u vendos, të zbatohet. Mos harro çfarë të thanë![1]

Etimologjia[redaktoni]

Shqiptimi[redaktoni]

Sinonime[redaktoni]

cuditur

Antonime[redaktoni]

me fe - pa fe i shkolluar - i pashkolluar

Fjalë të prejardhura[redaktoni]

Në gjuhë tjera[redaktoni]

Referencat[redaktoni]

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0