gjuha turke

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

gjuha turke

gjuhë indo-evropiane e familjes së gjuhëve turke, flite nga banorët e disa vendeve aziatike dhe në disa pjesë të Ballkanit në të cilat është më i njohur dialekti i Prizrenit dhe Sofjes

Në gjuhët tjera[redaktoni]

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>

Shih Wikipedia shqip[redaktoni]