gjuha suedeze

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

gjuha suedeze

gjuha zyrtare e Suedisë që flitet nga populli Suedez. Gjithashtu flitet në Finlandë dhe Estoni

Në gjuhët tjera[redaktoni]

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>

Shih Wikipedia shqip[redaktoni]