gjuha italiane

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko
Wikipedia ka një artikull për fjalën:

Shqip[redaktoni]

Emër[redaktoni]

gjuha Italiane

  1. një gjuhë zyrtare e Italisë qe flitet edhe në San Marino, Vatikan dhe në disa pjesë të Zvicrës

Në gjuhët tjera[redaktoni]

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>